+36 85 510 452 m.gamesz@freemail.hu

Bemutatkozás

Feladatunk a lakosságot körbevevő környezetnek állandó fejlesztése, szépítése, amelyen keresztül az emberek élettere tetszetősebb, harmonikusabb lesz. Úgy gondoljuk, hogy az ezzel járó feladatokat mindig ennek a célnak rendeljük alá és folyamatosan törekszünk arra, hogy kivívjuk az emberek elismerését.

Feladataink sokrétűek, amely magába foglalja a meglévő területek karbantartását és ezzel együtt új elképzeléseknek is teret ad. Tudjuk, hogy az életterünk, környezetünk maximálisan visszahat az abban élőkre, ezért ha azt pozitívan változtatjuk meg az ott élő lakosság is elégedett lesz. A szolgáltatást, amit nyújtunk, igyekszünk a legmagasabb profizmussal, elhivatottsággal végezni.

Értékeink:

elkötelezettség a lakosság iránt

hivatástudat

harmonikus környezetre törekvés

természet közeliség

zöld város arányainak növelése

átláthatóság

csapatmunka

Működésünk főbb elemei:

A feladatok ellátását 20 fő közalkalmazott, emellett 25 fő közfoglalkoztatott végzi.

Gépparkunk folyamatos bővülése lehetővé teszi a hatékonyabb munkavégzést, amivel jelentős emberi erőt válthatunk ki.

Gépparkunk:

  • JCB homlokrakodó
  • ISEKI fűnyírótraktor
  • VOLVO árokásó
  • MTZ 550-es, MTZ 720-as, MTZ 320-as mezőgazdasági vontató
  • Kubota kistraktor
  • Csőtisztító
  • Padkahenger

Munkánk alapját képezi, az évről évre ismétlődő időszakhoz kötött munkák ismétlése.

Olyan, mint a fűnyírás, melyet minden évben körforgásos rendszerben végzünk. Mintegy 400 nm-nyi virágágyással rendelkezünk, amit évente 2 alkalommal ültetünk be egynyári, valamint kétnyári virágokkal. Ezek fenntartása is rendszeres munkavégzést igényel. A városban 7300 db fa található, melyek gondozását, fiatalítását és pótlását is végezzük.

Élő kapcsolat van a lakóssággal és az így felmerülő észrevételeket, kéréseket mérlegeljük és a jogszerű igényeket kiszolgáljuk.

Karbantartási feladataink igen szerteágazóak, ide tartoznak az önkormányzati épületek, Óvodák bölcsőde, öregek otthona, sportpályák, játszóterek. Ezen épületek mindennemű javítása, állagmegőrzése. Önkormányzati bérlakások szakszerű üzemeltetése. Fontos részét képezi a karbantartási feladatainknak a kerékpárutak, hidak, belterületi közutak, csapadékelvezető árkok tisztántartása, állapot javítása.

Az Intézményünk feladatkörébe tartozik még az előre nem tervezhető, rendkívüli események okozta károk helyreállítása az erre szakosodott szervezetekkel összehangolva.

A város által szervezett rendezvények, kulturális események igény szerinti kiszolgálása. Ezeken a rendezvényeken a feladatunk a színpad, valamint a sátorállítás, asztalok, székek biztosítása, szállítása, mozgatása.

Célunk, hogy állandó jelleggel szebbé tegyük környezetünket, tetszetős, jól használható és szép zöldterületeket, tereket alakítsunk ki.